Köp fina produkter och hjälp pojklaget

Vi är glada över att kunna erbjuda er möjligheten att stötta vår klubb genom att handla fina produkter från Newbody. Men visste ni att ni även kan hjälpa oss att sälja ännu fler produkter och därmed finansiera ännu fler roliga aktiviteter för vårt pojklag?

Vårt samarbete med Newbody gör det möjligt för oss att erbjuda er högkvalitativa produkter i olika storlekar och färger. Det finns något för alla, oavsett ålder eller smak. Allt från mjuka och sköna kläder till praktiska köksredskap och härliga doftljus.

Vi är stolta över att kunna erbjuda er produkter som inte bara är av hög kvalitet, utan som även bidrar till att våra ungdomar kan få en minnesvärd säsong genom roliga och utvecklande aktiviteter. Varje köp räknas och hjälper oss att nå våra mål.

Försäljningen är enkel och smidig. Ni kan enkelt beställa direkt på nätet och välja att få produkterna levererade till er dörr eller till närmaste ombud. Varje produkt är noga utvald och vi är säkra på att ni kommer att hitta något som passar just er.

Så varför inte stötta vår klubb genom att köpa produkter från Newbody genom vår försäljning? Eller ännu bättre, hjälp oss att sälja fler produkter genom att bli en försäljningsagent själv! Tillsammans kan vi göra skillnad för vårt pojklag och skapa en fantastisk säsong fylld med roliga aktiviteter och minnen.

Tack för ert stöd och glöm inte att höra av er om ni är intresserade av att hjälpa oss sälja. Ni kan kontakta oss via vår hemsida eller via vår e-postadress för att få mer information om hur ni kan komms igång. Vi ser fram emot att höra från er!.