Gamleby FF lanserar ny hemsida!

Gamleby FF har lanserat sin nya hemsida! Den nya hemsidan har fått ett helt nytt utseende och har flera nya funktioner som gör det lättare för besökare att hitta information om klubben, laget och matcherna.

På startsidan möts man av en stor bildslider som visar olika bilder från klubben och dess verksamhet. Här finns också snabblänkar till olika delar av hemsidan, till exempel till nyheter, matcher och träningsinformation.

Responsiv design

En av de stora nyheterna på den nya hemsidan är att den är responsiv, vilket betyder att den anpassar sig automatiskt till olika skärmstorlekar. Det gör att hemsidan fungerar lika bra på dator, mobil och surfplatta.

En annan nyhet är att hemsidan har fått en helt ny avdelning för sponsorer. Här kan man se vilka företag som stödjer klubben och vilka förmåner som finns för företagen. Det är också lätt att kontakta klubben om man är intresserad av att bli sponsor.

Förutom sponsorer finns det också avdelningar för truppen, där man kan se vilka som spelar i A-laget och ungdomslagen. Här finns också information om tränare och ledare.

Under fliken ”Matcher” hittar man en kalender med alla kommande matcher. Här kan man också se vilka som spelar, var matcherna spelas och vilken tid matcherna börjar.

Lättnavigerad menystruktur

Navigeringen på hemsidan är enkel och tydlig. Menyn finns alltid tillgänglig högst upp på sidan och man kan enkelt klicka sig vidare till de olika delarna av hemsidan.

Sammanfattningsvis är den nya hemsidan ett stort lyft för Gamleby FF. Med sin moderna design och användarvänliga funktioner är det lätt för besökare att hitta all information de behöver om klubben, laget och matcherna. Vi på Gamleby FF ser fram emot att fortsätta utveckla hemsidan och hoppas att den ska vara till glädje för både spelare, supportrar och sponsorer.

Tack för att du besöker vår nya hemsida och välkommen till Gamleby FF!