Stentuff förlust för Gamleby mot Gunnebo

Gamleby FF tog emot Gunnebo IF på hemmaplan i en spännande match i division 6. Hemmalaget inledde matchen på ett övertygande sätt och tog ledningen redan efter nio minuter genom en fin individuell prestation av Samuel Villalba som tog sig igenom Gunnebos försvar och satte bollen i mål.

Gunnebo svarade dock snabbt och kvitterade matchen efter sexton minuter genom Gustav Kägu, vilket satte press på Gamleby att återta ledningen. Hemmalaget fortsatte att pressa och hade flera chanser att ta ledningen igen, men det var istället Gunnebo som drog ifrån med två mål på kort tid.

Efter en jämn första halvlek såg det ut som att Gamleby skulle kunna komma tillbaka i matchen, men istället var det Gunnebo som utökade sin ledning i den andra halvleken. Niclas Mikael Bengtson gjorde 1-2 för gästerna, följt av Jesper Persson som satte 1-3. Felix Wennberg Twist gjorde sedan 1-4 och satte nästan spiken i kistan för Gamleby.

Andreas Rosell gav hemmalaget lite hopp när han reducerade till 2-4 med endast tio minuter kvar av matchen, men det var för sent för att rädda poäng. Gunnebo satte istället spiken i kistan när Reza Rezai satte 2-5 på övertid.

Det var en tung förlust för Gamleby FF, som nu måste återhämta sig snabbt inför kommande matcher. Trots förlusten visade laget upp en stark kämpainsats och kommer säkert att jobba hårt för att komma tillbaka till vinstspåret.

Samuel Villalba visade återigen sin styrka och gjorde ett vackert mål för Gamleby, men det var inte tillräckligt för att rädda poäng. Laget måste nu ta sig samman och jobba vidare för att nå sina mål för säsongen.

Det var en underhållande match med många chanser åt båda hållen, men det var till slut Gunnebo som drog det längsta strået och tog tre poäng med sig hem. Gamleby FF får nu försöka återhämta sig och jobba vidare inför nästa match.

Matchtruppen

Ilyas Mukhtar Abdule, Marcelo Campos Gaete, Joakim Björling, Samuel Villalba, Christoffer Johansson Hagström, Erdinc Kirik, Fabian Rosén, Filip Wilke, Andreas Rosell, Per Frisell, Oliver Hellgren, Emil Nord, Philip Lindvall, Alvin Karlsson, Kristoffer Adolfsson, Jama Mohamed Adan

Matchinfo

27 april 2023

18.45

Ernebergsfältet

Gamleby FF 2-5 Gunnebo IF