Om Oss

Vi är passionerade entusiaster

Gamleby FF är en fotbollsförening grundad av passionerade entusiaster som strävar efter att skapa en inkluderande gemenskap för alla spelare i Gamleby. Vi arbetar hårt för att ge våra medlemmar möjlighet att utveckla sina färdigheter och spela fotboll på hög nivå.

Vi har två lag inom föreningen – ett herrlag och ett barnlag. Herrlaget består av spelare som vill utvecklas och utmanas på planen. Vi tränar regelbundet för att förbättra vår teknik och taktik och att skapa ett konkurrenskraftigt lag. Barnlaget är en plats för unga spelare att upptäcka sin passion för fotboll och ha kul med vänner. Här får de möjlighet att utveckla sin kärlek till spelet i en positiv och stödjande miljö.

Vi tror på en stark kultur av samarbete och gemenskap och ser fotboll som mer än bara en sport. Det är en möjlighet att lära känna nya människor, utveckla färdigheter och ha kul tillsammans. Därför strävar vi efter att skapa en miljö där alla spelare känner sig
välkomna och uppmuntrade.

Vårt mål är att bli en av de ledande fotbollsklubbarna i vår region och vi har höga ambitioner för vår klubb. Vi är öppna för nya medlemmar och välkomnar alla som delar vår passion för fotboll och vill vara en del av vår gemenskap.